Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kom in contact

Hazemeijer Hengelo
Gebouw C.01
Tuindorpstraat 61
7555 CS Hengelo

+31(0)624973986
info@eurus.nl

Werken bij Eurus

Eurus werkt continu aan vernieuwend wijkwelzijn. Wij zijn de motor achter diverse innovatieve welzijns- en participatieprojecten waarbij welzijn veranderde in economisch wijkwelzijn. Ondernemerschap is hierbij een belangrijke kernwaarde. Het zorgt voor de benodigde flexibiliteit in een wijk én biedt kansen en mogelijkheden voor de afzonderlijke wijkbewoners.
Bij Eurus staan innovatie én kwaliteit voorop bij onze zeer uiteenlopende en uitdagende participatietrajecten. Bij alles wat we doen is de mens het uitgangspunt. Uiteraard geldt dit alles ook voor onze medewerkers. Kwaliteit en professionaliteit zijn daarom net zo belangrijk als een ontspannen en open werksfeer.
Eurus groeit en we kunnen jouw hulp en inbreng goed gebruiken.

Open sollicitatie

Spontane acties van mensen die graag bij Eurus willen werken zijn altijd van harte welkom. Dat mag via het contactformulier op deze pagina of stuur een bericht naar info@eurus.nl.

Stage en afstuderen

Wil je direct aan de slag als stagemedewerker van bijvoorbeeld de wijkwijzer in Enschede Oost? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Of ben je op zoek naar een uitdagende, praktijkgerichte stageplek? Ook dan ben je van harte welkom! Laat het ons weten via het contactformulier of stuur een bericht naar info@eurus.nl.

Traineeship

Klaar met je opleiding? En wil je werkervaring op doen om nog meer te leren? Dan is een traineeship bij Eurus wellicht iets voor jou! Eurus zoekt een trainee met een SW (MWD/ SPH) of Urban Studies achtergrond. Vul het contactformulier in of stuur een bericht naar info@eurus.nl. Dan ontvang je van ons informatie over een traineeship.

Contactformulier

Eurus komt ook graag in contact met mensen die goede en/of innovatieve ideeën hebben als het gaat om burgerparticipatie, economisch wijkwelzijn en energietransities. Vul het contactformulier in en wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen!