Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Eurus achter de schermen

Mei 2019

De professionals van Eurus werken bij participatietrajecten vaak achter de schermen. Bijvoorbeeld om te zien op welke wijze een probleem in de samenleving wél op te lossen is en welke mensen je daarbij nodig hebt. Eurus is in dit kader onder meer betrokken bij de Werkgroep Wesepe Energie Neutraal (WEN), onderdeel van Buurtkracht Wesepe.
De foto op de voorkant van dit nieuwsbericht is een deel van de krantenfoto van Ronald Hissink uit het onderstaande krantenbericht.

Het plan om de vervanging van asbest tot een gezamenlijk project te maken leidde tot een mooie actie, waarbij diverse bewoners samen aan de slag konden om asbest te verwijderen. Zijn zij in ieder geval ruimschoots voor 2024 klaar, het jaar waarin volgens de huidige regelgeving alle daken asbestvrij moeten zijn.

Eurus Nieuws Energietransitie Overijssel mei2019