Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Personeelswisseling!

December 2020

Met trots kunnen we vertellen dat Marcel Dahoe Eurus per 1 januari 2021 komt versterken. Hij neemt de werkzaamheden over van Frank Eekelder, die ons helaas gaat verlaten.

Hans van Zwolle is ook een nieuw gezicht binnen Eurus! Hans is de vaste versterking bij Eurus op projecten.

Frank gaat een nieuwe uitdaging aan in de functie van projectleider Sociaal Domein i.c.m. beleidswerkzaamheden voor de Gemeente Tubbergen en Dinkelland (Noaberkracht). Marcel werkte de afgelopen jaren als wijkcoödinator bij woningcorporatie Beter Wonen in Almelo en is een kei op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Met deze ervaring is Marcel absoluut op z’n plaats bij Eurus.
We wensen zowel Frank als Marcel een fantastische tijd op hun nieuwe werkplek!

Daarnaast heten we ook Hans van Zwolle van harte welkom! Hij versterkt Eurus op diverse burgerparticipatieprojecten, waaronder de trajecten voor de energietransitie. Door de grote ervaring van Hans met de vele aspecten van burgerparticipatie geeft hij Eurus nog meer slagkracht!