Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over Eurus

Participatie leidt tot beter samenleven. Maar het is de bundeling van krachten die het voor ieder mens mogelijk maakt zichzelf in stand te houden en welzijn te ervaren. Daarom vertegenwoordigt welzijnswerk een onschatbare economische waarde.

Eurus heeft de specialisten én unieke middelen om via burgerparticipatie, overheidsparticipatie en burgerinitiatieven bewonersbedrijven, sociale ondernemingen en energietransities te laten floreren. Met een bloeiende wijkeconomie en geslaagde energietransities als resultaat.

Van partijen naar partners

Onze focus ligt altijd op het versterken van netwerken én van de eigen regie van inwoners. Een goede samenwerking met alle partijen is wat Eurus betreft de enige basis hiervoor. Bij Eurus zijn een welzijnsproject en haar doelstellingen leidend. Pas wanneer mensen vanuit hun positie die beoogde stap verder komen, praten wij over ‘succes’. Werken met mensen en ondersteunen in dat wat nodig is op die specifieke plek, daar gaat het ons om.

De methode Eurus verbindt

Wij werken van onderaf; de mensen over wie het gaat zijn het uitgangspunt. Het proces verloopt in de eerste fasen meestal wat langzamer dan gebruikelijk. Uiteindelijk kent deze manier van werken een hogere succesfactor dan gemiddeld.

De kennis die Eurus biedt

Alle specialisten van Eurus hebben een achtergrond in de zakelijke dienstverlening én non profit sector. Daarnaast beschikken ze over ruime ervaring met burgerparticipatie en welzijnswerk én zijn ze bekend met participatietrajecten bij energietransities. Ook is er kennis van multiculturele aspecten die in een traject de juiste aandacht vereisen.
Uiteraard speelt actuele wet- en regelgeving een rol bij de voorbereiding van welzijnstrajecten. Ook daar houden we bij Eurus rekening mee. Bij Eurus zetten we ons altijd vanuit professionaliteit in voor de samenleving.

We geven de voorkeur aan een zakelijke aanpak van welzijnswerk. Voor ons betekent dit dat we ons houden aan gemaakte afspraken, dat we prijs- en tijdbewust zijn en dat we er zijn wanneer het nodig is. Welzijnswerk houdt zich namelijk niet aan kantooruren. Daarom luisteren we altijd naar burgers en/of bewoners om te weten wanneer er wat kan gebeuren. Kortom, Eurus zet alles in werking om welzijnswerk te accelereren.

Goed om te weten is dat Eurus een volledig Twentse organisatie is. We kennen en begrijpen de mentaliteit van de Twentenaren en we spreken de taal. En uit ervaring weten we dat die Twentse mentaliteit ook buiten de Twentse grenzen goed werkt bij welzijnsprojecten.

Wij staan voor je klaar..

Eurus staat met optimale expertise op het gebied van welzijn in de kern van de maatschappij om mensen maximaal met elkaar samen te laten werken. Dit zijn onze professionals:

Hans van Zwolle

Burgerparticipatie energietransitie

✉ hans@eurus.nl

Meer weten?
Sophie Cassese

Stagiair

✉ Sophie@eurus.nl

Meer weten?
Joris Theunissen

HR-medewerker

✉ Joris@eurus.nl

Meer weten?
Marcel van der Plas

Sociaal wijkbeheerder

✉ Marcel@eurus.nl

Meer weten?
Marja Theunissen

Communicatie

✉ Marja@eurus.nl

Meer weten?
Henk Kosterink

Strategisch beleid

✉ Henk@eurus.nl

Artikel: Verbinding versterkt strategisch beleid Meer weten?
Elise Olde Monnikhof

Trainee

✉ Elise@eurus.nl

Meer weten?
Ingrid Leferink

Welzijn, Burgerparticipatie

✉ Ingrid@eurus.nl

Meer weten?
Astrid Hasperhoven

Energietransitie, Burgerparticipatie

✉ Astrid@eurus.nl

Meer weten?
Peter Blaauw

Systeembeheerder

✉ P.blaauw@datablue.nl

Meer weten?
Daniel Vossebeld

Energietransitie

✉ Daniel@eurus.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op voor vragen

Eurus beschikt over een schat aan ervaring als het om welzijnswerk gaat. We helpen u graag!