2008-2018 is 10 jaar Eurus!

Eurus bestaat 10 jaar!!

Augustus 2018

Woensdagmiddag 26 september 2018 vieren we dat we alweer 10 jaar succesvol werken aan sociale ondernemingen, bewonersbedrijven en alle andere mogelijkheden die bijdragen aan het thuisgevoel voor wijkbewoners.

Uiteraard werken we, zoals u inmiddels van ons gewend bent, ook nu aan nieuwe vooruitstrevende middelen en methoden. Daarom houden we ons jubileum bij bewonersinitiatief de Hagedoorn in Almelo. Dit is een veelbelovend en vooruitstrevend project waar we samen met inwoners en organisaties werken aan een energie-neutraal bewonersbedrijf. Waar wijkbewoners bovendien de mogelijkheid krijgen volwaardig aan de slag te gaan. Om dit te verwezenlijken en mensen terug te krijgen in het arbeidsproces hebben we een totaal nieuwe onderneming opgezet: de stichting Leren & Meedoen.

Wie, wat, wanneer, waar en hoe?
Het 10-jarig jubileum van Eurus is op woensdag 26 september van 15.00 uur tot 18.00 uur in het gloednieuwe bewonersinitiatief de Hagedoorn, Wilgenstraat 11,7605 EG Almelo.

Om 15.00 uur openen we de deuren voor ons jubileumfeest. Uiteraard is er koffie/thee en taart!
Tussen 15.30 uur en 17.00 uur zijn er thema rondleidingen door de Hagedoorn. Hierbij kunt u alle vragen stellen over de aanpak voor een bewonersbedrijf. Het definitieve programma volgt begin.
Tussen 17.00 uur en 18.00 uur heffen Henk Kosterink en Rudi Theunissen met u het glas op de afgelopen tien jaar. Maar maken ze u ook deelgenoot van alle nieuwe en super-innovatieve plannen voor de komende tijd, waarbij onder andere ‘energie’ en ‘iedereen heeft een sterke kant’ centraal staan.

Nieuwsgierig naar alle nieuwe ontwikkelingen en zin om met ons dit jubileum te vieren? Reserveer dan alvast de datum en stuur een mail naar info@eurus.nl met daarin het verzoek een plaats voor u (en uw collega(s)) te reserveren! Begin september ontvangt u van ons een bericht met meer informatie.

Het team van Eurus ontmoet u graag op 26 september a.s.!
Henk Kosterink,
Rudi Theunissen