Eurus Jaaroverzicht 2019

Jaaroverzicht 2019

Al onze werkzaamheden in 2019 zijn weer overzichtelijk samengevat. In dit document laten we zien hoe Eurus ondersteunt om samen vooruit te gaan. Participatietrajecten voor welzijn en de energietransitie, sociale ondernemingen en andere trajecten op maatschappelijk welzijn; onze professionals mochten op verschillende plaatsen in Nederland hun ervaring en deskundigheid inzetten.

We hebben diverse mooie nieuwe trajecten mogen uitvoeren en bestaande trajecten een stap verder kunnen helpen. En we konden, ondanks de krappe arbeidsmarkt, vrij snel de juiste kandidaten verwelkomen om het groeiend aantal opdrachten in te vullen.

In het kader van de energietransitie waren Eurus-medewerkers in 2019 op diverse voor ons nieuwe plekken te vinden. Ook kijken we terug op trajecten die zich verder bestendigden. Zo stabiliseerde de samenwerking binnen Twentse Alliantie in het Enschedees Welzijn zich het afgelopen jaar. Veel van wat we in 2018 samen uitgewerkt en opgezet hebben, bouwden we in 2019 verder op. Ook sociale ondernemingen, zoals bewonersinitiatief de Hagedoorn, waar Eurus ondersteunt, zagen we in 2019 mooie ontwijkkelingen doormaken.

Lees er alles over in ons Jaaroverzicht 2019