Eurus & TriMotion : de verbindende factor tussen inwoner en organisatie

TriMotion en Eurus zijn twee bedrijven met een unieke samenwerking waarin menselijkheid, creativiteit en technologie elkaar ontmoeten en ultiem versterken.

Wij zijn gespecialiseerd in het vertellen van de verhalen van bewoners, overheden en betrokkenen, en zo deze partijen met elkaar te verbinden. Dit vergroot de leefbaarheid in wijken en steden: geen participatie als checkbox, maar participatie gebruiken zoals deze bedoeld is. Met een integrale aanpak leveren we altijd een passende oplossing.
Onze samenwerking bestaat uit personen met verschillende expertises. Op die manier creëren we geen kokervisie maar halen we het beste in elkaar én binnen het proces naar boven.
Zo hebben we een civiel ingenieur, binnenhuisarchitect, planoloog, webdeveloper, fiscalist, opbouwwerker, voormalig politicus, journalist, creatief technoloog en nog veel meer expertises in huis. Eén ding hebben we allemaal gemeen: wij zijn rasechte verbinders! Wij spreken de taal van inwoner en organisatie en we zijn er goed in!