Ontmoet onze nieuwe stagiair: Bart Veldhuis

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe stagiair: Bart Veldhuis

Ik ben Bart Veldhuis, 23 jaar en studeer Bestuurskunde aan de Saxion Hogeschool in Deventer. Op dit moment zit ik in mijn vierde en tevens laatste leerjaar van de opleiding, wat betekent dat ik mij bezig mag houden met mijn afstuderen.

Sinds begin februari ben ik in het kader van mijn afstudeerstage werkzaam bij Eurus.
Als professional typeer ik mij als een rustig persoon met gevoel voor overzicht. In projecten die ik voorheen gedaan heb geniet ik het meest van de interactie met personen, om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen.
Ik heb tijdens mijn opleiding al stage gelopen bij een gemeente, maar ik wilde nu graag eens de andere kant ervaren. Eurus heeft mij de kans gegeven om oplossingen te gaan zoeken vanuit de wijk mét de inwoners, in plaats van het achter een bureau zoeken naar oplossingen.

Tijdens mijn afstudeerstage ga ik mij verdiepen in het ophalen van informatie van inwoners om zo beleid op te zetten vanuit de wijk. Tot en met juni kan je mij tegenkomen achter mijn bureau bij Eurus, maar hopelijk vooral in de wijk, samen aan het bouwen naar een mooie buurt. Ik heb er zin in!