Wat een goede beurs, die Vakbeurs Energie 2019!

Het team van Eurus was van 8 tot en met 10 oktober aanwezig bij de vakbeurs Energie 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch

Wat zijn er veel professionals betrokken bij de energietransitie! We voerden tijdens de vakbeurs Energie 2019 zowel diverse technische als zeer praktische gesprekken. En ze waren allemaal even interessant, concluderen we terugkijkend met ons team.

Het team van Eurus was van 8 tot en met 10 oktober aanwezig bij de vakbeurs Energie 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch. Het werden een aantal zeer waardevol dagen. Enerzijds omdat we er zoveel mooie nieuwe en veelbelovende techniek aantroffen om de energietransitie mogelijk te maken. Anderzijds omdat we tientallen zeer interessante gesprekken hadden met professionals die direct betrokken zijn bij het proces om burgers mee te nemen in de energietransitie.

Uit de diverse gesprekken kwam ook duidelijk naar voren dat we met ons allen
nog een weg hebben te gaan, willen we de beoogde energietransitie echt bereiken. De belangstelling voor de Methode Eurus, die het participatietraject bij energietransities dusdanig ondersteund dat alle partijen vooruit gaan, is groot. En daar zijn we blij mee en trots op.

Niet op de beurs geweest, maar wel geïnteresseerd in de Methode Eurus? Lees hier de flyer met de verkorte versie, bekijk de pagina over de Methode Eurus, of neem contact met ons op.