Stageplaats

Ben je dus op zoek naar een uitdagende, praktijkgerichte stageplek, dan ben je bij ons van harte welkom!

Februari 2019

Bij Eurus werken we continu aan uiteenlopende en uitdagende participatie- en opbouwwerktrajecten. Hierbij kunnen we jouw ondersteuning en inbreng als student goed gebruiken. Ben je dus op zoek naar een uitdagende, praktijkgerichte stageplek, dan ben je bij ons van harte welkom!

Eurus houdt zich sinds 2008 bezig met vernieuwend wijkwelzijn. Wij zijn de motor achter diverse projecten waarbij welzijn veranderde in economisch wijkwelzijn. Ondernemerschap is hierbij een belangrijke kernwaarde die zorgt voor de benodigde flexibiliteit in een wijk én kansen en mogelijkheden biedt voor de afzonderlijke wijkbewoners.
Binnen de zeer uiteenlopende en uitdagende participatietrajecten waaraan wij werken hebben innovatie én kwaliteit hoge prioriteit en staat ‘de mens’ centraal.

Bij Eurus houden we van een zakelijke aanpak van welzijnswerk. Voor ons betekent dit vooral dat we ons houden aan gemaakte afspraken, dat we prijs- en tijdbewust zijn en dat we er zijn wanneer het nodig is. Welzijnswerk houdt zich namelijk niet aan kantooruren. Daarom luisteren we altijd naar burgers en/of bewoners om te weten wanneer er wat kan gebeuren. Kortom, Eurus zet alles in werking om welzijnswerk daadwerkelijk te laten accelereren.
Wij stellen hoge eisen aan onszelf en zijn ons bewust dat onze ambities hoog liggen. Als dit je aanspreekt, je derdejaars HBO student bent in de richting social work of urban studies en je jezelf herkent in de onderstaande wensenlijst, aarzel dan niet ons te laten weten dat je geïnteresseerd bent in de stageplaats.

Kerncompetenties:
– Kennis van ondersteuningsmethodieken gericht op zowel groepen als individu
– Innovatief
– Je bent zichtbaar en gaat erop af
– Je stuurt aan op betrokkenheid en participatie
– Je verbindt gezamenlijke en individuele aanpak
– Je werkt samen en versterkt netwerken
– Je bent flexibel in tijd

Wij bieden
Als stagiaire bij Eurus krijg je deskundige begeleiding en loop je actief mee met alle trajecten. Je ervaart alle ‘ins’ en ‘outs’ van participatietrajecten en weet na je stage wat economisch wijkwelzijn betekent en hoe dit tot stand komt. Je krijgt alle kans jezelf te ontwikkelen en te ontdekken waar je sterke kanten liggen. We kunnen helaas geen stagevergoeding betalen, maar kosten die gemaakt worden voor de stage, vergoeden we uiteraard. Tevens kennen we een kilometervergoeding van 0,19 cent per kilometer toe wanneer je met de auto komt.

Interesse?
Stuur een email met je motivatie en CV naar info@eurus.nl met als onderwerp ‘Stageplaats Eurus’. Dan nemen wij vervolgens contact met je op.